Saturday, 5 November 2011

HARI INI KEHIDUPANKU BERMULA

Assalamualaikum sahabat semua...

Semoga sentiasa sihat dan berada di bawah perlindungan Tuhan Yang Maha Esa...Emmmmm...Rasanya mesti dah ramai yang pulang ke kampung halaman masing-masing kan untuk sambut hari raya aidiladha...Nak ucap belum sampai waktunya lagi..Nanti ade rezeki akan buat 1 entry khas untuk Aidiladha ni..Semoga diberi kesempatan itu..

Sekarang ni muka ceria je...Senyum sampai telinga lagi tau..siapa la 2??hehehhehehe.....Cik Mardiah ni pun dua kali lima je...Terlebih 'excited' nak balik rumah...Maklumlah dah 8 minggu xjejak halaman rumah kat pahang 2 tau...Kucing kat rumah 2 pun mesti tertanya-tanya mana la tuan aku yang comel 2 xbalik2 lagi...haishhhhhhhh...perasan comel betul la budak ni..huhuhuhuhu....Tapi jangan lupa jaga kesihatan..Raya-raya jugak jangan sampai yang ada masuk hospital sebab terlebih makan sudah...dan yang paling penting rajinkan diri untuk ke masjid menunaikan solat sunat Aidiladha..bukan solat sunat raya je tapi lebih baik untuk setiap waktu...besar pahalanya solat berjemaah..

Eh...macam dah lari tajuk je Cik Mardiah ni..Cuba tengok semula tajuk kat atas 2..ishk3...lain benar menyimpangnya..Baiklah sahabat semua..."Hari Ini Kehidupanku Bermula"....Bukan dah lama ke bermula...Umur pun dah 20 tahun, tiba2 cakap hari ini kehidupanku bermula...mesti pelik kan...huhuhuhuuu...Sebenarnya entry ni cuma nak kongsi sebuah lagu yang diberi nama "Today My Life Begin"..Nak tau lagu ni tentang ape?? Jom kita bersantai sambil dengar lagu ni..

"hear,read and heed my beloved friends"

video

No comments:

Post a Comment